Wednesday, April 27, 2011

::majlis persaraan miss fOO::


ini merupakan satu slide shOw berkenaan hidup Our belOved lecturer
Only miss we have at Jabatan Pendidikan Jasmani dan Kesihatan
Our mOm here
nOw, yOu have tO gO..
baktimu tetap tersemat di sini
IPG Kampus Kota Bharu



bicara sekeping hati: ::andainya lelaki tahu::

bicara sekeping hati: ::andainya lelaki tahu::: "Andainya lelaki tahu..Apabila seorang perempuan jatuh cinta,lelaki itu tidak semestinya punya segalanya tetapi lelaki itu adalah segalanya..."

"hafizzainal's contest - senyuman mahal "

halO...halOO..halOO guys...
Ops, fOr muslim assalamualaikum and nOn muslim tu selamat sejahtera ok!
wah..credit to mOi yang tag i fOr this cOntest
i dah lama malas nak update nie
bukan malas sangat pOn
i buzy sikit je
sO, nOw i berminat pulak nak jOin cOntest nie
senyuman mahal
saje2 nak tunjuk gigi yang xberapa cantik ni
kalau u'Olls nak try jOin cOntest ni 
just click abOve at the piCture
jOm jOin this cOntest


hurm
ni i nak letak gambar kenangan i masa study
nOw pun i study lagi
tapi this pic taken when my classmate and i hangOut tOgether
erm...kalau u'Olls nak tahu
i yang pakai baju hijau tu
masa ni pipi i tengah tembam tau
ni masa we Olls still kanak-kanak lagi ni
padahal dah masuk tahun 1 degree time nie
perangai je still budak kecik
terkejut tengOk gambar ni
sebab pipi i tembam sangat la i rasa
this is my real me
hurm..senyum ke tergelak ye time nie
ni masa reuniOn ex-cliffOrdian ni
pintu pagar sekOlah tu!!!
happy dapat jumpa member2 lama
hangOut tOgether
lama xjumpa
yang i tersenyum lebar tu cOz tengah On call with my friend 
dye xleh jOin our pra reuniOn sbb ada kat sabah that time

the 2 picture tu nOt the same situation
1st pictute taken when my friend hangOut fOr celebrate 
the best student fOr that semester
2nd picture tu time hangOut kat sekOlah menengah cliffOrd, 
jalan2 menghirup udara kat scHool

so, sekarang i prefer nak tag beberapa Orang blOgger la
antaranya:







Thursday, April 21, 2011

minggu yang buzy!!!

(18-21 April 2011)

kat sini i nak cerita sedikit
this week i rasa buzy sangat la
after praktikum nie
i punya last jurnal xsiap2 lagi
xsempat nak buat taw
bukan i yang malas
i kena buat kerja lain
urusan kelas, nak siapkan costume lagi
then, prepare tOk majlis persaraan miss fOO ai peng
huhuhu
....
....
pada hari ahad, yang jadi kelam kabut nyer la
keliru sebab tak tahu guna jadual hari khamis
sO, macam biasa la
buat jugak tutOrial
hurm, rajin la sangat...
isunya berkenaan refleksi praktikum
sO, all my fren dah conclude they Olls punya refleksi la
ada suka dan duka juga
by the way, just ada kelas EDU and PJM je
....
....
hari isnin as usual la, g turf hOki kat kOta bharu
dapat main kejap je
cOz ada match hOki antara daerah...
just prepare serba sedikit untuk amali next week
....
....
hari selasa pulak, 
i ada Bina Insan Guru bagi Fasa V
sO, ianya berkaitan benchmarking je
we Olls pergi sekOlah datO hashim1
dekat je dengan maktab
dalam 5 minit je la..
berkObar-kObar semangat we Olls dengar guru besar sekOlah tu beri ceramah
what ever, apa yang baik dijadikan teladan, yang buruk dijadikan pedOman
....
....
rabu pula, ada kelas badmintOn
hurm, dapat lagi 2 assignment taw!!!
Olahraga and badmintOn
next week jugak kena hantar
on thursday...
fuh..mantap betul la...
tak terkejar i nak siapkan
nampaknya memang buzy la lately
....
....
khamis merupakan majlis persaraan miss fOo ai peng
alhamdulillah, majlis berjalan dengan lancar
rasa sedih, kecewa, and macam2 jugak
i dah bekerja keras nak siapkan slide shOw abOut perjalanan hidup yang diraikan
hurm, by the way...
dalam ucapan beliau tu i sedih jugak dengar
"terkilan"
tapi xpe, i faham...
penggunaan bahasa lisan yang kurang baik
sO, i buat2 paham la...
beliau nak maksudkan terharu or and sO on...
i dah berusaha buat yang terbaik
tOtally memang i yang buat
tapi i ada jugak mintak my classmate tOlong i siapkan slide tu
credit tO syafiq kerana sedikit sebanyak membantu k!
....
....
tapi hari ni i rasa terkilan betul!!!
terasa dengan perbuatan gOlongan2 yang kurang menghargai apa yang telah we Olls lakukan
walau bagaimanapun, dah buat secara ikhlas...
tak minta untuk disanjung tinggi pun!!!
tapi at least.....
xsanggup i nak kata
biarlah!!!
kami buat dengan ikhlas
kami dah berusaha buat yang terbaik walaupun kami sukar menjadi yang terbaik...
....
....
hurm, i dah siapkan costume rabbit i...
credit tO ain husni and norafidah sebab bantu i sipakn cOstume k!





Sunday, April 17, 2011

bye..bye praktikum sem 5!!!

yeyeye...dah habis dah praktikum sem nie...
hurm...rasa sedih ada..gembira pun ada...
mape ye rasa sedih?
sebab i rasa sedih sangat bila kena tinggalkan anak2 murid i..
walaupun kadang2 they Olls bukan dengar sangat kata2 i sekalipun

dah dua minggu i xupdate blOg nie
gara2 praktikum la..
buzy buat rph
every week kena buat jurnal

minggu last memang i rasa sangat cOz minggu i kena Observe taw
huhuhu
1st kena Observe dengan pensyarah pembimbing tu xpenuhi kriteria la
hOwever, bOleh imprOver fOr 2nd time Observe tu
alhamdulillah semua berjalan lancar bila kena Observe
suka sangat2
....
....
hurm, then i busy packing gula2, choki2 n apollo tOk student i
122+24=144 units
puas i nak packing semua tu
rasa nak termuntah sebab kebOsanan sangat
....
....
then, i pOtOng kain untuk buat cOstume
dah siap pOtOng i hOld dulu la
malas nak jahit lagi
jahit pakai tangan pulak tu..risau jugak kalau tercabut bila student nak pakai nanti
ken acari mesin jahit jugak nie
kena kukuh sikit la
....
....
last day, rasa syahdu jugak taw
ada anak murid i nie nangis2 dah
adOi...samapi nangis2 macam 2 sekali...
nasib baik pempuan...
student2 tahun 2 pulak siap peluk2 i lagi...
sabar je la...
salam, cium tangan n pipi i pun bape banyak kali la
redha la anak2 murid ye!!!
bila lagi la cikgu bOleh jumpa uOlls lagi??
hekeleh....macam jauh je umah i ngan skOlah 2...
hahaha3x
....
....
::bergambar bersama guru besar::

::bergambar bersama guru pembimbing::

::anak2 didik kelas 2 Deligent::

ok lah, jumla lagi next sem for praktikum fasa 2..
wallah!!!!



Friday, April 8, 2011

still love yOu!!!

hOwever it will be...
there is nOthing
when i let yOu gO with my permissiOn
i want yOu happy 
it's nOt i let yOu gO cause Of i hate yOu
but i still lOve yOu
if yOu still beside me
yOu will hurt again
i want let it be
sO, i decide like this
but, Our reationship still same
i lOve yOu ever and ever
nOthing will change

Friday, April 1, 2011

2 weeks mOre tO gO:)

alhamdulillah...
dah nak masuk minggu ke-3 i berpraktikum....
anything fine right nOw
everything better
by the way, this week nOt gOd enOugh la
why..why..why...
asyik hujan je taw
sO, i just stay in the class Only
just teach abOut theOry
xserOnOk bila buat activity in the class
this week alsO ada match handball bg team sekOlah
it's just team lelaki je
team perempuan ditunda next week
may b tOmOrrow la
hOpe jadi jugak la match esOk ni
malas nak tunda2 dah
.....
.....
syukur ke hadrat ilahi
akhirnya pensyarah pebimbing i datang jugak this week
risau jugak
my clasmate semua ramai dah kena Observe
i and fida belOm lagi
what ever, beliau datang untuk buat pra Observe
sO, bila beliau dah explain abOut hOw tO grab marks fOr praktikum!!!
my rph bOOk also remarks by him
Ok fine, gOOd jOb:)
all preparation have been dOne...
anything will be Okay fOr next week...
Observe by guru pebimbing and pensyarah pebimbing..
pray fOr me OK!!!
everthing will be Okay...
sO, nervOus la..
keep in tOuch...





All about Dynamic Views for Readers - Blogger Help

All about Dynamic Views for Readers - Blogger Help