Thursday, March 18, 2010

::+_dInnEr aT nakhOdA seAfoOd_+::

enterinG thE nakhoda sEafOOd...hahAhA...mase tu PerUt nGah bErbunYi..lAgu kEronCong untuk anA dAh niE...mEnu utama aPa eK?oF Coz la ikan bAkAr kan...si TakIm, ika n oNnie G mEmilih lAuk..hE3X

mEnu2 kami pd malAm Tue ialaH:
+_menu: nasi lEmAk_+
+_ketam YanG lazat_+
+_menu utama :ikan bakar_+
+_pandangan keseluruhan menu2_+
+_makanan dah depan mata_+
+_dah licin la makanna kami..sumer muke pown dah hepi_+
        
+_inilah hasilnya_+
        
+_erm, muka kekenyangan_+
     
+_RM 121.50_+

gAmba2 kenangan dI mElAka>>




::+_trEasUre fOr mY sbE seM 3_+::

tReasUrE foR sBe memag BesT la..lAu nAk cItEr smPi sudAh xAbIs2 lEr...daRi koTa bharu ke sErembAn...thEn dR serembAn tEruS kE MeLaka pUlak..tu La dEstinasI 1sT akU, fiDa, mIra, zUl, hAnTz n Freda...memang SeronOk..xpenaH ag Ak naiK kEtApI 12 Jam...dR pUkuL 6.18p.M saMpaI La pUkUl 6.18 a.m....firtS time nEk ketApI sMpI 12 Jam....LePas RehAt, Mandi2 Kami terUskAn perJalaNan dengan MEnaiKi kEretA kE mElAka a.K.a Ke ALAI...nme jE ALAI, TaPi dEkAt nGan BaLAI pOlis KAnDANg la pUlAk...at D SamE dAy, Pas Mkn tGhArI pETanG tUe oUt la nGan kenGkAwan....

bIlE dAh sTaRt SBe, 1sT dAy tErkejUt jUgak la PasAlnyEr rAmAi gAk mEmbE2 bRu Selain kamI bErtigA...knE g xsMbly La plak pas jmPe GB tuE...rupa2nyEr membE2 SBe Ak dr IP MIIZAN n IP TEKNIK...mEmbEr2 bru Ak selain fIdA n mIrA..jenG3x..aMer, oNniE, ika, TakIm, mImI, yAna n FizA...ok lah DioRg tUe..HehEhE...1sT bRiEfIng NgAn GB thEn diserAhkAn kpD GPK 1...ha3x..so, pas tu Apa lG ler...mElawaT kWsn SkolAh la...dAh xd mEnDe nk buaT..hAri2 pErseKolAhAn aKu lalUi mCm biasA jE la..umah_skOlAh_umAh..mls SkEt la lAu nK g jEjAlAn nIe..hoWevEr, Ary Selase knE g mEreNtAs dEsa La wAktu petAng...bAlik Dah pukul 1.30p.m SmpAI umAh...then 2.30p.m Dah knE g sKolah..tp Bkn SkolAh ak la..knE g skOlaH tmpat zUl, FreDa n hanTs SBe...snE pn bUat merEntAs DesA jgak..foLlow jE la..sbb dRiver kami an Skolah C2..HaKz..MslHnyEr kAmi follOw la cIkgu2 c2 nk g checK poInT..dLm perjAlAnAn Tu Kami dAh knE tinGgal..tEtIbE ader la soRg nenEk nI tnye kami Nk p mNe...berBorAk nYer BerbOrAk smPi nenEk Tu Ajak mSk uMh ler..kamI pn msk la..lau x sjE je knE marAh sBb xmAu msK umaH...dialong mse kat c2 Mmg xBlEh DilUpAkAn lAr..LawaK btOl nEnEk Tue...pAs Tu kAmI g sKolAh Padang TemU la plak pas gErAk Dr skOlAh bUkiT cHina...huhuhu~~~
balIk Dr Skolah pTg 2 g sanTap pisanG goReng n CenDol nGan mEmbEr2 akU ler iaiTu FredA, hantz, zUl, mira n fIdA...

raBU G sKOLAH CaM BeSe lar...tP Ari Rabu dAsTaRT kne rEliEf kls lOl...bpe bYk klsA ak knE relief..tp juz dRjah 4 n 3 jEr..Ader 3 kls Ak kne rElief..Tp Ader gak kls yg Ak xpayAh ReliEf kne rElief jgAk..tp yg bEst, sTudEnt Aku Sumer baik2..hari rAbu tUe ouT lA plAk Sbb tgK movIe..tgk the wolfman..bEst gak ciTer tue..smpi umAh dA kUl 8 lol..then 8.30p.m janjI ngAn bEbudAk nie nk dinner kat umBai..cAri ayam bakAr lA...so, miRa, zUl n hanTz xjd fOllow...ak, fiDa n fRedA je yg g..so, mIrA nk drIvE tok anTar kitorg...fuh..mAKAnan mMg lazAt la..kekenYangan la aku Mlm 2...kRediT to fIdA, FredA, OnniE, Ika, amer n tAkiM..aku Enjoy nGan dInnEr aT nakhoDa seafooD..akan kU abadikAn kenAngan DinnEr tuh~~~bAlIk dR mKn miRa xpAyAh jmpT sBb taKim sudI anTaR ke kediAmAn kAmi..HE3x

lasT dAy kAt skOlAh merupAkAn dEtIk2 Terakhir...dAh la wakTu nak bErpisAh tu Ader backgRounD muSiC la plalK sBb  laGu salam terakHir Yg kuAr...pas bergambAr pe lagI..check oUt la dr Sekolah kebAngSaaN padAng TemU...semogA bErtEmu kembali muRiD2 Ku. gambau2 menyusul kemudian yep....